Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/06/2013

Mostra d'objectes reciclats a la Fira Ambiental

La Mostra es va poder visitar al CRIA a finals de maig   La Mostra es va poder visitar al CRIA a finals de maig

Les escoles de VNG que participen a l'Agenda 21 escolar tenen un paper destacat durant la Setmana del Medi Ambient

Després de participar en la lectura del Manifest del Dia del Medi Ambient i de gaudir dels experiments de Dani Jiménez en un acte multitudinari a l'Auditori de la ciutat, els alumnes de les escoles vilanovines que participen a l'Agenda 21 escolar continuen sent protagonistes durant la Setmana del Medi Ambient.

Dissabte, en el marc de la II Fira Ambiental que se celebra a la rambla Principal, s'exposarà una selecció de les millors obres de la VII Mostra d'Objectes Reciclats i Reutilitzats. Una mostra que es va poder veure a finals de maig, fins dimarts passat, al Centre de Recursos i Informació Ambiental.

Es tracta d'una exposició amb les obres de nens i nenes de totes les edats, d'educació infantil, primària i secundària, de totes les escoles de VNG. Una mostra on es pot percebre la gran imaginació dels petits artistes, i que any rere any augmenta en qualitat i participació.
L'acte s'emmarca en les accions d'educació ambiental dirigides a la comunitat escolar amb el projecte Agenda 21 escolar, i serveix per mostrar les creacions que els alumnes han estat preparant durant tot el curs escolar. Objectes que han realitzat a partir de materials recuperats de les escombraries, i que han estat transformats per donar-los una nova utilitat. Així, es pot veure des d'objectes creatius i funcionals, a d'altres de lúdics, experimentals o artístics.
L'objectiu d'aquesta mostra és conscienciar els nens i nenes de la necessitat de viure en un món més sostenible, i conscienciar de les múltiples vides que pot tenir un objecte. En definitiva, es porta a la pràctica el concepte de les tres R (Reduir, Reciclar, Reutilitzar).

Podeu veure un extens àlbum de fotografies de la Mostra aquí. 

A banda d'una selecció de la Mostra, l'Espai dedicat a l'Agenda 21 escolar a la Fira Ambiental de dissabte també acollirà diversos tallers matí i tarda.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00