Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/05/2015

Miguel Indurain va ser divendres a la ciutat per participar en una activitat de la Unió Ciclista Vilanova

   Miguel Indurain, amb Ariadna Llorens, Antoni Palacios, Francesc Felipe i Carles Soler  Miguel Indurain, amb Ariadna Llorens, Antoni Palacios, Francesc Felipe i Carles Soler

Considerat com un dels millors ciclistes de la història, va participar en un sopar col·loqui i, posteriorment, va prendre part a la sortida a Andorra, que anualment organitza el club vilanoví

El sopar que organitza anualment la Unió Ciclista Vilanova amb motiu de la sortida a Andorra va comptar enguany amb un convidat molt especial. El cinc vegades guanyador del Tour de França (del 1991 al 1995) guanyador de dos Giros d'Itàlia (1992 i 1993) campió del món de contrarellotge (1995) i campió olímpic de contrarellotge (1996) Miguel Indurain va ser el gran protagonista d'aquesta trobada, que va reunir més d'un centenar de persones, entre les quals hi havia la primera tinenta d'alcaldia de l'Ajuntament de VNG, Ariadna Llorens i la Regidora d'Esports, Blanca Albà.

Ariadna Llorens, va donar la benvinguda al ciclista internacional, i va dir sentir-se molt orgullosa de poder comptar amb la seva presència. “Ens sentim molt orgullosos d'haver acollit a Vilanova i la Geltrú un gran esportista de la categoria de Miguel Indurain” Llorens, mentre li lliurava una miniatura del Drac de Vilanova, va dir sentir-se especialment il·lusionada pel fet que s'endugués un record de la ciutat. La regidora també va agrair a la Unió Ciclista Vilanova el seu treball en l'organització d'aquest acte entranyable com és la cursa "Clàssica d'Andorra'" que enguany arriba a la XXV edició. Entre els assistents no hi van faltar el president de la Unió Ciclista Vilanova, Antoni Palacios, el fundador de la clàssica Vilanova - Andorra, Francesc Felipe, i el director de La pedals de Clip, Carles Soler.

Dissabte a les 9 del matí el grup de ciclistes, entre els quals hi havia el mateix Indurain, van sortir de Vilanova en direcció a Andorra. La prova, de 400 quilometres es va dividir en dues etapes, i ja és tot un clàssic de les curses ciclistes del país.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00