Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/04/2014

Els Mercats Municipals obriran dijous a la tarda, per Setmana Santa

El divendres 18 no hi haurà mercadal exterior al barri de Mar  El divendres 18 no hi haurà mercadal exterior al barri de Mar

El Mercat de Mar i el Mercat del Centre obriran matí i tarda el 17 d’abril

Els Mercats Municipals de Vilanova i la Geltrú obriran el dijous 17 de març matí i tarda, ja que el divendres 18 d'abril és festiu. El Mercat del Centre i el Mercat de Mar tindran obriran de 8 a 14 h i de 17 a 20 h.

Pel que fa als mercadals exteriors, no es farà el de baix a Mar, però es mantenen els del Centre i de la Collada.

D'altra banda, el diumenge 13 d'abril es celebrarà el Mercat d'artesania i elaboració pròpia i el diumenge 20 d'abril el Mercat de brocanters. Totes dues activitats es faran al final de la rambla de la Pau, de 10 a 20 h. I el passeig del Carme acollirà el Mercat d'artesania, els dies 18, 19 i 20 d'abril, de 9 a 14 h i de 16 a 21 h.

Els horaris i emplaçaments dels diferents mercats estan recollits en un fullet editat per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú amb motiu de la Setmana Santa. (consulteu tot el document)

 activitats setmana santa

En aquesta publicació també s'hi poden trobar les activitats que ofereixen els museus de la ciutat durant aquestes dates, com les visites guiades al Museu Romàntic Can Papiol el 15 i 18 d'abril, les activitats del Museu Víctor Balaguer el 17 i 20 d'abril, o les exposicions del Centre d'Art Contemporani La Sala i al Centre d'Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes. El fullet també informa de les activitats que aquests dies es poden realitzar al Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00