Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/05/2016

La gestió comercial de Viu Comerç com a model d'exit

Viu Comerç ha estat seleccionada com a model d’èxit en la gestió de comerç urbà per la Diputació de Barcelona

Des de la Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona s'han organitzat unes jornades de formació Experiències de gestió del comerç urbà, inclosa al banc d'accions formatives de la Diputació de Barcelona. Aquestes jornades han estat adreçades a a tècnics de comerç amb experiència en la gestió i dinamització de l'activitat comercial dels diferents ajuntaments de la província de Barcelona.

Viu Comerç ha estat seleccionada per fer una ponència sobre el seu model de gestió dels darrers anys. L'objectiu de les jornades es conèixer models d`èxit i noves formes de gestió i promoció del comerç urbà, mitjançant experiències i actuacions desenvolupades per Ajuntaments, des de les Associacions de Comerciants, o de forma conjunta, per tal de valorar la seva aplicabilitat en altres territoris. Els principals objectius son analitzar i valorar aquestes experiències per explorar i identificar noves línies d'actuació, i facilitar l'intercanvi de coneixement i experiències entre els professionals dels serveis de comerç que disposen els Ajuntaments.

La formació es va dividir en dos jornades, la primera d'elles van tenir lloc el passat dijous 5 de Maig a la seu de la Gerència de Serveis de Comerç, on els ponents Rafel López Zaguirre (cap de l'Àrea de Serveis Personals de l'Ajuntament de Vilassar de Mar.) i Virginia Vargas Del Río (Directora tècnica de Comerç i Fires de l'Ajuntament de Gavà) van presentar el model de gestió de  les seves àreas de comerç respectivament. L'última jornada, es va celebrar ahir dijous a Vilanova i la Geltrú, amb la ponència de Xavier Arrojo (Gerent de Viu Comerç), que va explicar el model comercial a Vilanova i la Geltrú i el Pla de Dinamització Comercial anual que desenvolupa l'associació.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00