Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/02/2016

Es reuneix el Consell Escolar Municipal

La trobada serveix per tractar temes com les preinscripcions al nou curs 2016/2017 o la propera edició del Zona E

Aquest dimecres es va celebrar una nova reunió del Consell Escolar Municipal a les instal·lacions de l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET).

Presidida pel regidor d'Educació, Joan Martorell, la sessió va tractar entre els seus punts de l'ordre del dia el tema de les preinscripcions per al nou curs 2016/2017 i les seves previsions. També es van tractar les xerrades informatives que s'han programat al voltant d'aquesta qüestió.

Així mateix, també es va informar als assistents de la nova edició de la fira de l'Educació, el Zona E, que enguany tindrà lloc del 12 al 15 d'abril.

Finalment, un darrer punt de la reunió va posar sobre la taula el tema de les informacions sobre l'atenció a la infància vulnerable a Vilanova i la Geltrú.

Així mateix, durant la sessió es va prendre nota del que els assistents van manifestar durant el consell, per després poder traslladar-ho i demanar acords amb el Departament d'Ensenyament de la Generalitat.

El Consell Escolar Municipal (CEM) de Vilanova i la Geltrú és un òrgan de consulta i participació de tots els membres de la comunitat educativa en temes d'educació en l'àmbit no universitari i amb territorialitat municipal i té, entre els seus objectius, la coordinació de la comunitat educativa en un espai comú de trobada de tots els sectors, per a cercar consensos i informar sobre temes educatius d'àmbit municipal. El CEM promou la participació, l'estudi i el debat en l'àmbit de l'educació i remet, en aquells casos que així s'acordi, els acords presos a les institucions, administracions o entitats que consideri pertinents.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00