Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

31/03/2016

Concert de la Jove Orquestra Simfònica Penedès Garraf

La Jove Orquestra Simfònica es tornarà a trobar a l'Auditori Eduard Toldrà  La Jove Orquestra Simfònica es tornarà a trobar a l'Auditori Eduard Toldrà

La 3a trobada de la JOSPG consistirà en tres concerts, el primer a Vilanova i la Geltrú diumenge 10 d'abril a les 12 del migdia

La Jove Orquestra Simfònica Penedès Garraf (JOSPG) és un projecte musical de formació per a joves estudiants, creat i organitzat per escoles i conservatoris de la Zona 7 de l'Associació Catalana d'escoles de música, entre les quals hi ha l'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat.

Aquest és el tercer any consecutiu que es porta a terme aquest projecte, una trobada que es desenvolupa en forma de diversos assajos orquestrals en cap de setmana, sota la direcció de Xavier Pagès-Corella.

El resultat d'aquest treball es presentarà en tres concerts itinerants. El primer es farà a Vilanova i la Geltrú diumenge 10 d'abril a les 12 del migdia a l'Auditori Eduard Toldrà.
El mateix dia 10, a les 6 de la tarda, es farà el concert al Vendrell, concretament a l'Auditori Pau Casals de Sant Salvador.
I divendres 15 d'abril, també a les 6 de la tarda, el concert es durà a terme a l'Auditori de Vilafranca del Penedès.

Les entrades per al concert de Vilanova son gratuïtes i es poden adquirir a l'Escola Municipal de Música en horari de secretaria a partir de dilluns 4 d'abril, o bé al mateix Auditori una hora abans del concert.

Concert de flautes de bec
D'altra banda l'Escola i Conservatori Municipal de Música acollirà, dimarts 5 d'abril a dos quarts de vuit del vespre, un concert del conjunt de flautes de bec del Conservatori de Badalona. Serà a la Sala petita de l'ECMM "Mestre Montserrat".

Portes obertes a l'ECMMM
D'altra banda, dilluns i dimarts hi haurà portes obertes a l'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat. Les jornades se celebraran els dies 4 i 5 d'abril a la tarda, per a totes les persones interessades en l'oferta educativa del centre, tant per a infants com per a adults.
A dos quarts de sis de la tarda, tots dos dies, es farà una visita guiada. Les famílies interessades, acompanyades d'un professor, faran un recorregut per l'Escola i podran veure diferents aules i els instruments que s'imparteixen. En finalitzar la visita, podran resoldre qualsevol dubte que tinguin en una petita reunió informativa.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00