Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/10/2015

Diumenge es farà un taller infantil a La Sala

El Centre d'Art Contemporani La Sala ofereix el taller 'Petits Informalistes' al voltant de l'exposició 'Daniel Argimon. Ètica i estètica (1929-1996)'

El joc i l'experimentació amb materials com sorra, teles i pintures serà l'eix principal del taller infantil "Petits Informalistes" que tindrà lloc al Centre d'Art Contemporani LA SALA aquest diumenge 25 d'octubre. Es tracta d'una activitat dirigida a nens i nenes a partir de 6 anys en la que podran conèixer l'obra de l'artista Daniel Argimon i experimentar amb els materials, tal i com feia ell en moltes de les seves obres.
Argimon fou un dels artistes catalans més innovadors i originals autors matèrics les propostes del qual van evolucionar en perfecta sintonia amb la trajectòria vital d'un home marcada per la honestedat i el compromís amb els seus ideals, ja que va reflectir clarament aquestes preocupacions en bona part de la seva obra.
El taller tindrà lloc diumenge a les 12 h i és gratuït. Per participar-hi cal inscripció prèvia al telèfon 93-816.90.01 o al correu electrònic lasala@vilanova.cat

L'exposició "Argimon. Ètica i estètica (1929-1996)", que es pot visitar fins a l'1 de novembre, fa un recorregut pels punts essencials de tota la seva trajectòria de gairebé mig segle, i pretén ser no solament un merescut homenatge, sinó a més una redescoberta i una inexcusable posada en valor de les aportacions de l'artista al patrimoni universal de la pintura catalana.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00