Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

31/01/2012

Arriba el Carnaval a les biblioteques municipals

Exposició fotogràfica 'El carnaval de Vilanova i la Geltrú'  Exposició fotogràfica 'El carnaval de Vilanova i la Geltrú'

L'exposició fotogràfica sobre el Carnaval i l'hora del conte amb en Dolcet seran las principals activitats

Aquest dimecres 1 de febrer s'inaugura a la Biblioteca Joan Oliva l'exposició fotogràfica El carnaval de Vilanova i la Geltrú, en col·laboració amb l'Arxiu Comarcal del Garraf, i que ens aproparà a aquesta festa declarada d'interès nacional per la Generalitat de Catalunya: el Carnaval de Vilanova i la Geltrú.

Aquesta exposició, que es podrà visitar fins al dissabte 18 de febrer, està feta a partir de les fotografies existents en el fons fotogràfic municipal de Vilanova i la Geltrú que es troba al fons de l'Arxiu Comarcal del Garraf i representa una visió històrica pel món del Carnaval de la ciutat.

Dissabte de Carnaval, 18 de febrer, a les 12 h, la Biblioteca Armand Cardona Torrandell acollirà L'hora del conte, on l'autora Susana Peix explicarà la història d'En Dolcet, el caramel que volia anar a la Comparsa.

En Dolcet és un caramel que somia anar a la Comparsa: la gran festa del Carnaval de Vilanova i la Geltrú. El protagonista, però, es posa molt trist quan descobreix que és diferent a la resta de caramels del seu món, el pot de caramels on viu. Però un dia canvia el seu futur quan un nen entra a comprar a la botiga de llaminadures.

Durant els dies de Carnaval, entre el 16 i el 22 de febrer, les biblioteques exposaran tots els documents que tenen relacionats amb aquesta gran festa vilanovina.

Les biblioteques municipals de Vilanova i la Geltrú, amb motiu de la celebració del Carnaval, modificaran lleument el seu horari habitual d'obertura: dijous dia 16 de febrer, Dijous Gras, i dissabte dia 18, les biblioteques de la vila estaran tancades a la tarda.

Més informació: Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00