Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/05/2016

Se celebra l'11a edició del Congrés de Ciències del Garraf

Sala d'actes de la UPC Sala d'actes de la UPC

Al llarg de tota la setmana, una vintena de centres educatius de la comarca participen exposant els seus treballs de recerca

Des d'ahir i fins divendres se celebra a la UPC de la nostra ciutat l'11a edició del Congrés de Ciències, que cada any organitza el Centre de Recursos Pedagògics del Garraf. Aquest matí, el regidor d'Educació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha estat un dels encarregats d'iniciar la sessió. Joan Martorell ha valorat molt positivament la iniciativa, i ha encoratjat l'alumnat a seguir el camí de les ciències. "Espero que, d'aquí a uns anys, pugui veure alguna d'aquestes cares que ara tinc al davant treballant o investigant aquí a la politècnica".

En aquesta edició, participen en el congrés una vintena de centres educatius del Garraf que, al llarg de la setmana, presentaran fins a 30 ponències, on els propis alumnes explicaran als companys i companyes de les escoles participants les seves investigacions i aportacions que han derivat en cada un dels treballs presentats.

El lema del congrés és "Els infants protagonistes de la ciència", ja que són els propis estudiants els protagonistes dels seus aprenentatges, posant en comú els seus descobriments i organitzant els seus coneixements. Els participants compten amb el guaitge i suport de mestres i pares i mares en cada nova etapa de les seves investigacions.

El congrés està organitzat pel Centre de Recursos Pedagògics, amb conveni amb els ajuntaments de Vilanova i la Geltrú, Canyelles, Cubelles, Sant Pere de Ribes, Sitges, Olivella, i el Consell Comarcal del Garraf i l'IMET (Institut Municipal d'Educació i Treball de VNG). Compta amb el suport de Cosmocaixa, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, la Universitat Politècnica de Catalunya, la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, el Centre d'Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes, el Museu del Ferrocarril, el CESIRE CDEC, Canal Blau i Spin Informàtica.


Més informació aquí.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00