Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/09/2016

VNG prepara la 5a Nit del Turisme i el Comerç

Nit del Turisme i el Comerç, el 29 de setembre Nit del Turisme i el Comerç, el 29 de setembre

Aquesta trobada anual, que reconeix la tasca d'empreses i entitats, tindrà lloc el 29 de setembre

La V Nit del Turisme i el Comerç reunirà el dijous 29 de setembre empreses, institucions i entitats vinculades amb aquest sector de l'activitat econòmica. Aquesta trobada anual, que promou la taula Vilanova Turisme, se celebrarà a les 21 h a La Daurada Beach Club.

Tal com ha recordat avui l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, "aquest esdeveniment vol reconèixer l'esforç del sector en diferents àmbits", com són la innovació, la trajectòria, la comunicació i la projecció de la ciutat. Entre totes les candidatures s'escolliran tres finalistes de cada categoria i el premi es coneixerà durant la Nit del Turisme i el Comerç.

L'any 2012 es va celebrar per primera vegada la Nit del Turisme i el Comerç, amb la finalitat de crear un espai de trobada entre els diferents agents del sector i de reconèixer la seva tasca. L'acte és organitzat per Vilanova Turisme, l'entitat dedicada a la promoció del turisme i el comerç a la ciutat, integrada per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, l'Estació Nàutica, Viu Comerç, el Gremi d'Hostaleria, Menja't Vilanova i l'ADEPG.

Tot i adreçar-se específicament al sector del turisme i el comerç, l'esdeveniment és obert a tothom qui hi estigui interessat. Cal inscriure's a la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament o bé a l'Oficina Municipal de Turisme. El preu del sopar és de 25 euros.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00