Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/05/2014

Vilanova i la Geltrú estarà present a les Fires de Maig aquest cap de setmana

Es cercarà el tercer turista de l'estiu a la fira de Vilafranca del Penedès

Vilanova i la Geltrú estarà present aquest cap de setmana a les Fires de Maig de Vilafranca del Penedès. A l'igual que la setmana passada a l'Expobages de Manresa, la presència de la ciutat serà a l'estand conjunt de l'Eix Diagonal. D'aquesta manera, la capital de la comarca del Garraf participarà a la Fira conjuntament amb Vilafranca del Penedès, Igualada i Manresa.

Entre les propostes que aportarà Vilanova i la Geltrú destaca la cerca del tercer turista de l'estiu. El primer va ser obsequiat al Saló Internacional del Turisme de Catalunya fa unes setmanes i el segon a Manresa durant la celebració d'Expobages. Precisament, la regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Manresa, Sílvia Gratacós (a la fotografia). va ser l'encarregada de realitzar el sorteig entre els centenars de butlletes participants. Per a les Fires de Maig l'obsequi que rebrà e4l tercer turista de l'estiu consistirà amb una estada per a dues persones a Vilanova i la Geltrú el cap de setmana del 31 de maig, coincidint amb la celebració de Temps de Vi, la Vilanova Shopping Night i l'obertura de La Daurada. Per al premi s'ha comptat amb la inestimable col·laboració del Gremi d'Hoteleria i Restauració, l'Estació Nàutica, ViU Comerç, el Museu del Ferrocarril, Temps de vi i La Daurada.

Vilanova i la Geltrú repetirà a Vilafranca del Penedès aquest dissabte la mostra de cuines de l'Eix Diagonal a l'estand. Les quatre capitals serviran 100 racions de plats típics de la seva gastronomia i regalaran punts de llibre amb les receptes de cadascun. A l'igual que la setmana passada, tant el Gremi d'Hoteleria i Restauració de Vilanova i la Geltrú com Menja't Vilanova han treballat conjuntament per oferir un centenar de racions de sípia a la bruta.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00