Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/03/2016

El Club Alfa Tegar rep 8.000 euros en favor del seu projecte esportiu

  Eva Marín, directora de la oficina de Bankia de VNG, fa entrega del xec al president del club Ricardo Poveda Eva Marín, directora de la oficina de Bankia de VNG, fa entrega del xec al president del club Ricardo Poveda

La dotació econòmica s'inclou en programa Xarxa Solidaria de Bankia, que dóna suport a projectes adreçats a persones amb discapacitat intel·lectual.

El Club Esportiu Alfa Tegar ha rebut la quantitat de 8.022 euros de Bankia, un cop l'entitat bancària l'ha escollit per formar part del projecte Xarxa Solidària. Aquest projecte té com a objectiu el reconeixement i suport a les associacions, fundacions i ONG's que desenvolupen programes d'acció social, escollits pels mateixos treballadors de l'entitat, en aquelles localitats on es produeixen.

A finals del mes de febrer la plantilla del Club Alfa Tegar, que compta amb atletes de tota la comarca del Garraf, van rebre de la mà dels responsables de l'entitat financera la dotació econòmica. L'acte es va realitzar al Pavelló Municipal d'Esports de la plaça de les Casernes de Vilanova i la Geltrú, on els esportistes realitzen habitualment la seva activitat.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00