Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/02/2014

Ja s'han sortejat les taules per a la novena edició del Mercat de 2a mà i d'Intercanvi

El sorteig obert al públic s'ha celebrat al CRIA      El sorteig obert al públic s'ha celebrat al CRIA

El 301 ha estat el número de tall escollit aleatòriament per assignar una plaça. El Servei de Medi Ambient comunicarà individualment el resultat, tant a les persones que han estat seleccionades com a les que no

Diumenge 9 de març se celebra la novena edició del Mercat de 2a mà i d'Intercanvi, amb novetats com l'ampliació de 200 a 310 taules. Per aquesta ocasió, amb la voluntat de garantir la rotació dels paradistes, s'ha sortejat les taules disponibles amb un número de tall.

Així, entre les 416 sol·licituds rebudes, s'ha assignat les 310 taules a partir del número 301, que ha sortit aleatòriament mitjançant un programa informàtic. El sorteig, obert al públic, s'ha fet al Centre de Recursos i Informació Ambiental (CRIA) del carrer de Bonaire, amb la presència de 7 persones que havien sol·licitat participar al mercat.

Així doncs, tindran taula les persones que tinguin un número de sol·licitud assignat entre el 301 i el 194. I en principi no en tenen els que estan entre el 195 i el 300. De totes maneres, la setmana vinent les persones que hagin sortit agraciades pel sorteig hauran de fer efectiu el pagament de 9 euros, la quota per poder ocupar la taula, que no ha variat de preu. En el cas que no es faci el pagament, aquella plaça quedarà lliure i es podrà assignar a les següents persones de la llista.
Les persones que han sol·licitat una taula per poder participar al mercat poden consultar el resultat del sorteig aquí

La quantitat de sol·licituds per participar al mercat demostra que aquest certamen, que se celebra tres cops l'any, s'ha convertit en tota una festa de participació ciutadana.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00