Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/05/2013

Tornen les caminades de la Primavera Activa

El bon temps va afavorir la participació a la caminada de diumenge    El bon temps va afavorir la participació a la caminada de diumenge

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de VNG organitza caminades per a la gent gran en el marc de les activitats de la Primavera Activa

Diumenge es va fer una nova caminada temàtica adreçada a la gent gran i els seus familiars. Amb punt de sortida a la platja del Far, un recorregut marítim portava els participants a visitar les instal•lacions i vaixells de Vilanova Gran Marina, del Club Nàutic i del port pesquer de Vilanova i la Geltrú.

La visita va permetre als caminants familiaritzar-se i visualitzar les diferents arts de pesca amb les que compta la flota pesquera vilanovina. La caminada va finalitzar amb la corresponent sessió d'estiraments guiada pel conductor de l'activitat, Miquel Font, de Font's Adventure.

La propera caminada, que se celebrarà dijous 13 de juny, aporta la novetat d'iniciació a la tècnica de la marxa nòrdica dins l'aigua, amb un recorregut per les platges de la nostra ciutat que finalitzarà en un dinar-sardinada de germanor al Molí de Mar.

Per inscripcions o més informació cal contactar amb la Regidoria d'Esports, al tercer pis de la Casa Olivella, al telèfon 93-814.00.00 extensió 3347, o bé per correu electrònic a esports@vilanova.cat. Aquesta activitat té un preu de 5 euros per persona.

Podeu consultar totes les activitats de la Primavera Activa aquí.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00