Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/11/2016

L'espectacle de dansa del passat diumenge es podrà veure el 9 de desembre

Encara queden entrades per a aquesta obra premiada a nivell europeu   Encara queden entrades per a aquesta obra premiada a nivell europeu

"Time takes the time time takes" es va haver d'ajornar per la lesió d’una de les ballarines

L'espectacle de dansa "Time takes the time time takes" que es va haver de suspendre per la lesió d'una de les ballarines, es podrà veure divendres dia 9 de desembre a les 21 h al Teatre Principal.
L'espectacle s'havia de representar el passat diumenge, 6 de novembre, al mateix Teatre. Però aquesta lesió de darrera hora va provocar que se suspengués dissabte.

Totes les persones que tenien entrada per a l'espectacle han de passar per la taquilla del Teatre Principal, els dissabtes de 17 a 20 h, per poder fer el canvi de les entrades, o bé per a retorn de l'import.
Encara queden entrades disponibles, que es poden comprar de la manera habitual: a través de la web www.elprincipal.cat, els dissabtes de 17 a 20 h a les taquilles del Teatre Principal, i des d'una hora abans el dia de la representació.

"Time takes the time time takes", interpretat per Guy Nader, Maria Campos, Thais Hvid, Roser Tutusaus i Magí Serra, ha estat premiat a nivell europeu. És una conversa dinàmica i física a través de la repetició del moviment i leitmotiv del pèndol, que encarna mecanismes que mesuren el temps i l'espai.
Un recorregut pel moviment i el so d'oscil·lació que esclata en diferents trobades en evolució cap a un mòbil perpetu. Una roda en moviment que suggereix el temps com un continuum.

Aquest espectacle sorgeix de l'admiració pel ritme i la musicalitat que crea el moviment, un ritme latent i constant que marca el pas del temps. Partint d'una tasca física senzilla com és el moviment pendular, es crea una seqüència d'engranatges on els cinc cossos dels intèrprets cerquen continuament un fer i desfer mecanismes de complexitat i complicitat.

El treball de Guy Nader i Maria Campos ha estat presentat a diferents festivals i teatres internacionals i nacionals, com a Holanda, Regne Unit, Alemanya, Líban i Corea del Sud.

Guy Nader va ser guardonat amb la beca danceWEB Europe al 2012 i va rebre el primer premi al Festival Internacional Masdanza. Maria Campos es va formar a SEAD, Àustria, i es va llicenciar per l'Escola Superior d'Arts d'Amsterdam (MTD) el 2003. Ha treballat amb Meekers, Protein Dance, Sol Picó i Àngels Margarit / Cia. Mudances, entre d'altres.

Aquest espectacle ha estat seleccionat per formar part de la plataforma europea Aerowaves.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00