Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/01/2013

Canal Blau torna a ser finalista als premis Zapping de l'Associació de Consumidors de Mitjans Àudiovisuals

Canal Blau va donar una àmplia cobertura al llarg dels dos dies que va durar l'incendi  Canal Blau va donar una àmplia cobertura al llarg dels dos dies que va durar l'incendi

La cobertura que la televisió comarcal va oferir durant l'incendi al Parc del Foix el passat mes de juny mereix el reconeixement dels telespectadors

Canal Blau ja va ser finalista dels premis Zapping l'any passat amb el programa "Gaudeix la festa", que repassa les festes populars i tradicionals més importants del calendari festiu a través de reportatges i entrevistes.

En aquesta ocasió, l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya (TAC), ha nomenat finalistes de la XVIII edició dels Premis Zapping, en la categoria de millor programa de televisió local, la cobertura de l'incendi del Foix que va fer Canal Blau Maricel Televisió el passat mes de juny. Competirà amb el programa "Nius" de la Xarxa Audiovisual Local, i amb el Festival de Cap Roig de Girona TV.

Aquests guardons es lliuraran el 21 de febrer al Palau de Congressos de Catalunya de la mà de la TAC, una associació sense ànim de lucre, integrada per més de 17.000 persones i oberta a tots els ciutadans, que té l'objectiu de col·laborar en la millora de l'oci audiovisual, fent-se ressò de la veu dels seus usuaris.

En aquesta edició, "Capacitados" de La 2 rebrà el Premi Valors, els serveis informatius de Barcelona TV rebran el Premi Especial, i "Sense Ficció" de TV3 rebrà el Premi Grup d'Anàlisis de Programes. Abans de la gala s'han conegut també els finalistes de cada apartat: actualitat informativa i entrevistes, actriu, actor, entreteniment o concurs, presentador o presentadora, cultural-divulgatiu-documental, sèrie, millor videojoc infantil, millor videojoc, i millor iniciativa d'Internet sobre seguretat per menors.

Els Premis Zapping a la qualitat audiovisual volen ser un reconeixement als professionals dels canals, a les distribuïdores i als creadors d'un oci audiovisual de qualitat. Premien la qualitat dels programes, deixant de banda els índexs d'audiència, reconeixent la tasca ben feta i la importància de l'usuari i consumidor audiovisual.
Fa uns anys que l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya ha incorporat a la seva àrea de treball la relació de l'usuari amb qualsevol mitjà audiovisual, ja sigui Internet, el mòbil o els videojocs, a banda de la televisió. L'objectiu és millorar la seva qualitat i defensar els drets del consumidor, especialment dels menors, per millorar la societat.

Entre el jurat dels premis hi ha persones com el president de l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals (TAC), els degans de Comunicació de les universitats catalanes, crítics de televisió de diversos mitjans, i directors de mitjans com La Xarxa, Cadena Ser Catalunya, RAC1, Catalunya Ràdio, Onda Cero Catalunya.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00