Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/06/2015

Raúl Gómez i Georgina Conesa guanyadors de la 1a Aquatló Ciutat de Vilanova

   Pòdium Aquatló Ciutat de Vilanova Pòdium Aquatló Ciutat de Vilanova

La prova, celebrada dissabte, va arribar als 200 participants, el número màxim previst per l'organització.

Les aigües del litoral vilanoví van ser l'escenari, dissabte passat, de la 1a Aquatló Ciutat de Vilanova, organitzat pel Club Esportiu Trencant Límits, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Federació Catalana de Triatló.
La prova, puntuable per a la Lliga de Clubs i el Circuit Català d'Aquatló va superar totes les expectatives en quan a participació, ja que en només 10 dies es van omplir les 200 places disponibles.

El primer participant en acabar la competició i per tant guanyador de l'Aquatló va ser Raúl Gómez, del Club Natació Tarraco, que van completar els 5 quilòmetres de cursa, i el quilòmetre de natació en un temps de 35'26”. El pòdium en categoria masculina el van completar Manel Lloret, del Club Natació Sitges (36'18”) i Víctor Estepa, del Club Natació Sallent (36'21”).

En la categoria femenina, la guanyadora va ser Georgina Conesa (Independent) que va fer un temps de 40'51”. En segon i tercer lloc van arribar Belen Hidalgo, del Cerdanyola CH (41'07”) i Laia Pi Bolta, del CN Catalunya (41'42”)

En la classificació per clubs, el triomf en categoria masculina va ser pel Prat Triatló 1994, seguit pel Club Natació Sitges i el Club Triatlò Granollers. Mentre que en categoria femenina, els tres primers clubs classificats van ser el Cerdanyola CH, el Prat Triatló 1994 i el CN Catalunya.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00