Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/02/2013

The Pinker Tones presenten el seu llibre+cd 'Rolf&Flor' a la Biblioteca Armand Cardona

Rolf&Flor Rolf&Flor

Aquest treball representa la primera incursió del grup en la música adreçada al públic infantil

Aquest dissabte 16 de febrer, a les 12 h, la Biblioteca Armand Cardona rebrà el grup barceloní The Pinker Tones que ve a presentar un dels seus darrers treballs: el llibre-cd Rolf&Flor. Aquesta obra bilingüe, castellà-anglès, s'adreça al públic infantil i és fruit de la col·laboració del grup de música amb l'il·lustrador Miguel Gallardo.

Rolf, un nen de Barcelona, i Flor, una nena de Nova York, tenen vides paral·leles sense saber-ho. Quan es coneixen descobreixen que són ànimes bessones i comparteixen diverses coses que els fan especials: l'entrepà de pernil, mostassa i "pepinillo", un cactus verd com a millor amic... i un avi que toca l'ukelele!

El llibre-disc, a més a més de la col·laboració amb l'il·lustrador Miguel Gallardo, autor de María y yo, també compta amb la participació destacada de diversos cantants de la talla de Mimi Miller (Flor en la versió anglesa), Albert Pla o David Brown, i també del vilanoví Juzz Ubach (Josep Serrado) amb el seu piano en un dels temes de l'enregistrament.

The Pinker Tones és un duet musical sorgit a Barcelona l'any 2001 i està format per Míster Furia i Professor Manso, noms artístics dels seus components. Reconeguts internacionalment (tant a nivell europeu com als Estats Units, Japó i altres països) pels seus treballs i actuacions, han rebut molt bones crítiques de part dels mitjans especialitzats de tot el món.

La seva barreja d'estils, amb la música sempre present, compren des del pop, funk, soul, bossa nova, breakbeat, swing, lounge i la psicodèlia. Les seves cançons estan escrites en castellà, francès, anglès i alemany.

Els seus dos darrers projectes que han vist la llum són la publicació del seu darrer àlbum d'estudi, Life in stereo, el maig de 2012 i l'edició del llibre-disc Rolf&Flor que es va publicar aquest mes de novembre.

Es tracta d'una lectura molt recomanable, sobretot per compartir entre pares i fills. Una experiència que inclou una part didàctica (combinant la lectura en castellà amb l'anglès) i una lúdica d'allò més distreta, especialment si la lectura s'acompanya amb l'audició dels temes.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00