Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/11/2011

L'exposició 'Casernes 1751' ja es pot visitar al Centre Cívic La Geltrú

Una part de l'exposició 'Casernes 1751'  Una part de l'exposició 'Casernes 1751'

La mostra, que es podrà veure fins el 12 de novembre, està formada per fotografies i divers material històric que repassa la història i l'evolució de la Caserna

El Centre Cívic La Geltrú acull, des d'avui i fins el proper 12 de novembre, l'exposició Casernes 1751, que està formada per fotografies i divers material històric que mostren la història i l'evolució de l'antiga Caserna.

La mostra està organitzada per l'Associació de Veïns Casernes, que ha recopilat durant els darrers quatre anys tot el material exposat amb la col·laboració dels veïns i veïnes. 

Exposició Casernes 1751 Un instant de la presentació

La inauguració de l'exposició ha comptat amb la presència de Marijó Riba, regidora de Cultura, que ha destacat que l'exposició "ens ajuda a conèixer millor l'antiga Caserna", un espai que "forma part de la nostra història". La regidora ha remarcat també la col·laboració entre l'associació de veïns i el centre cívic, ja que "el treball en xarxa fa ciutat".

L'acte s'ha tancat amb la projecció d'un audiovisual que recull part del material exposat i d'altre que no està present a la mostra.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00