Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/03/2015

Dimarts comencen les obres de construcció del carril bici al carrer d'Anselm Clavé

Els treballs d'asfaltat es faran divendres vinent Els treballs d'asfaltat es faran divendres vinent

Els treballs duraran un parell de setmanes i afectaran a la circulació de vehicles en moments puntuals.

Dimarts de la setmana vinent començaran els treballs de construcció del carril per a bicicletes al carrer d'Anselm Clavé. Les obres, que tindran una durada aproximada de dues setmanes, es faran en el tram de la banda mar que transcorre entre el carrer del Montseny i el carrer de l'Estany. Les obres continuaran pel carrer de l'Estany, banda Barcelona, fins a l'avinguda de Jaume Balmes.

D'altra banda, el divendres dia 13, entre les 8 i les 15 hores, es realitzaran els treballs d'asfaltat al paviment malmès del carrer d'Anselm Clavé, entre els carrers de Josep Coroleu i de l'Estany.

A causa de les obres hi haurà restriccions tant pel que fa l'estacionament com a la circulació de vehicles, però es garanteix l'accés dels veïns als seus guals, exceptuant en els moments puntuals en què es pinti o es pavimenti.

Un cop finalitzin els treballs del nou tram de carril bici, la nova configuració de la cruïlla entre els carrers d'Anselm Clavé i de Josep Coroleu no permetrà el gir a l'esquerra en direcció a mar, per a tots els vehicles que circulin en sentit Tarragona. Tanmateix estarà prohibit l'estacionament al carril bici.

Un altre dels canvis, derivats de les obres, serà la eliminació dels contenidors situats a la cruïlla del carrer d'Anselm Clavé amb l'avinguda del Montseny. Els punts de recollida de brossa més propers estaran ubicats a l'avinguda del Montseny, al mateix carrer d'Anselm Clavé (davant el centre cívic) i al carrer del Canigó.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00