Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/05/2013

El 15 de maig comença la temporada de platges a la ciutat

Vilanova i la Geltrú té 5 platges que s'omplen de banyistes cada temporada d'estiu     Vilanova i la Geltrú té 5 platges que s'omplen de banyistes cada temporada d'estiu

A partir de dimecres vinent estaran en marxa tots els serveis a les 5 platges de Vilanova, inclòs el servei de salvament i socorrisme

El servei de manteniment de platges de Vilanova i la Geltrú està finalitzant les tasques de muntatge de totes les instal·lacions que presten serveis a les platges de la ciutat, per tal que dimecres de la setmana vinent estigui tot a punt per donar per començada la temporada de bany contemplada dins el pla d'usos de temporada 2013 a les platges de Vilanova i la Geltrú, que finalitzarà el dia 15 de setembre.

Des de la passada festivitat de l'1 de maig ja es troben col·locats a les platges tots els xiringuitos, amb els serveis que aquestes concessions presten (hamaques i tendals). També hi ha instal·lades totes les dutxes, rentapeus, passarel·les, aparcaments per a bicicletes, papereres i contenidors.

No serà fins el dia 15, amb l'inici del servei de vigilància, salvament i socorrisme, que es donarà per iniciada la temporada de bany, i amb això la totalitat dels serveis que es presten a les platges.

Platges de qualitat

Aquest any s'ha tramitat per a totes les platges de la ciutat que presten serveis els guardons i certificacions que no representen cap cost econòmic per a l'Ajuntament: la bandera blava, la bandera Eco Playas, i la SICTED de Qualitat en destinació. L'Ajuntament, com cada any, continua treballant per la millora continua de les seves platges, garantint la qualitat dels serveis que s'hi presten i el respecte pel medi ambient. A banda de mantenir tots els serveis de manteniment, vetllarà perquè els xiringuitos de les platges mantinguin la qualitat que han assolit els últims anys.

Tallers i activitats

Des del dia 1 fins al 22 de juny, en horari de matí, el servei de vigilància, salvament i socorrisme instal·lat a la platja de Ribes Roges ofereix un taller didàctic, adreçat a les escoles de primària, sobre la figura del socorrista a la platja i la seva responsabilitat. Per participar al taller, les escoles han de fer la reserva a la regidoria de Serveis Viaris i Mobilitat, trucant al telèfon 93 814 00 00. En el cas que una escola sigui a la platja i aquell dia el servei de socorrisme no tingui cap reserva feta, es poden adreçar al servei per sol·licitar participar en el taller.

A banda, com cada any i al llarg de tota la temporada, la ciutadania podrà gaudir a les platges de la ciutat de diferents activitats esportives, culturals i de lleure que se centralitzaran entre els diferents xiringuitos i les seves instal·lacions.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00