Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/02/2016

Catalunya aconsegueix tots els podis del Campionat d'Espanya de Patinatge Grups Xous

  CPA Vilanova La Fundació     CPA Vilanova La Fundació

El CPA Olot en Xous Grans i el CP L'Aldea en Xous Petits es proclamen Campions d'Espanya 2016. El CPA Vilanova - La Fundació, aconsegueix una meritòria quarta posició en Xous Petits

Els clubs de la Federació Catalana han estat els clars vencedors del XV Campionat d'Espanya de Patinatge Artístic Grups Xous Petits i Grans, que aquest cap de setmana s'ha celebrat a Vilanova i la Geltrú.  Resultats i classificació final dels grups

La jornada de divendres estava reservada a la participació dels 21 clubs que competien en la categoria de Xous Petits. 

CP L'Aldea, 1r classificat Xous PetitsEl Club Patinatge l'Aldea va ser el gran triomfador d'aquesta modalitat amb la coreografia ¿Tienes que decirme alguna cosa? El conjunt, recent Campió de Catalunya, va revalidar així el títol de Campió d'Espanya aconseguit l'any passat a Saragossa.

CPA Sant Celoni, 2n classificat Xous Petits

La segona posició va ser pel CPA Sant Celoni, amb la coreografia Ebrias de datos, que també va repetir posició respecte al campionat estatal de 2015.

Ripollet CPA, 3r classificat Xous Petits


La tercera plaça del podi va ser pel Ripollet CPA, amb la proposta 24 horas que va esgarrapar els punts suficients com per superar al CPA Vilanova – La Fundació, que va finalitzar la seva participació amb una meritòria quarta plaça, amb la proposta 50% mujer 50% contradicciones.

 

 

 

CP Olot, 1r classificat Xous GransDissabte van competir els 20 clubs que optaven al podi en la categoria de Xous Grans. El CP Olot, amb la coreografia Sácame de aqui van aconseguir el primer lloc, tal i com ja havia fet l'any 2015.

CEPA Girona, 2n classificat Xous Grans

La segona posició va ser per la proposta Medianoche del CEPA Girona que, d'aquesta manera, superava la tercera plaça aconseguida l'any passat.

PA El Masnou, 3r classificat Xous Grans


I en tercer lloc, va ser pel conjunt de PA El Masnou amb l'actuació titulada Cuerpo de arbol. Els tres clubs han repetit les posicions del podi del Campionat de Catalunya, celebrat fa unes setmanes a Vic.

 

ÀLBUM DE FOTOS DEL CAMPIONAT

El Pavelló Isaac Gálvez ha acollit aquesta competició que ha obtingut una gran resposta per part del públic, sobretot durant la jornada de dissabte. A més d'omplir de gom a gom les grades, també hi va haver un gran seguiment del campionat per televisió i internet, gràcies a la retransmissió en directe que va fer Canal Blau Televisió i La Xarxa.

AutoritatsAlgunes de les autoritats que van presenciar el desenvolupament del Campionat van ser l'Alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, el Secretari General de l'Esport, Gerard Figueras, el President de la Real Federación Española de Patinaje, Carmelo Paniagua, el President del Comité de Patinatge de la RFEP, Francesc Jansà, la Regidora d'Esports de l'Ajuntament de VNG, Blanca Albà, o la Presidenta de la Fundació Esports Base Vilanova, Olga Arnau, així com altres regidors i regidores de l'ajuntament vilanoví, i d'altres municipis que tenien clubs en competició.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00