Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/10/2014

La façana de l'Ajuntament s'il·luminarà de color rosa amb motiu del Dia Internacional del Càncer de mama

   Façana Ajuntament de VNG Façana Ajuntament de VNG

L'AECC i l'Associació Marinada instal•laran punts d'informació a la Rambla i plaça de la Vila

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional del Càncer de Mama, Vilanova i la Geltrú acollirà accions d'entitats i associacions que treballen diàriament amb afectades per la malaltia i les seves famílies.

La Junta Local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer a Catalunya instal·larà una parada informativa aquest divendres de 10 a 13.30 h a la rambla Principal a l'alçada de la cruïlla amb Francesc Macià. Dissabte la parada es traslladarà a la plaça de la Vila de les 18 a les 21 h. Quan siguin les 19 h es farà el ja habitual acte d'il·luminació de la façana de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, que un any més de tenyirà de color rosa.

D'altra banda, l'associació Marinada, que agrupa dones afectades per càncer de mama, també ha previst instal·lar una parada informativa aquest dissabte i diumenge a la rambla Principal, a l'alçada de la cruïlla del carrer de Cervantes. L'horari serà dissabte de 10 a 20 h i l diumenge de 10 a 14 h. Hi ha previstes les actuacions del grup de batucada Taboo i de les Diablesses de la Geltrú

Els serveis que presta aquesta l'associació estan directament relacionats amb les necessitats d'aquest col·lectiu, alhora que actua com a grup de suport, oferint un espai on les dones afectades puguin compartir experiències.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00