Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/03/2016

El concurs de microrelats Negroliva ja té guanyadors

Sebastià Serra, Antoni Alsina i Iris Borda s'han endut els tres premis   Sebastià Serra, Antoni Alsina i Iris Borda s'han endut els tres premis

Dijous 31 es lliuraran els premis d'un concurs de gènere negre que cada vegada té més participació

Sebastià Serra, amb el microrelat “Sant Esteve, Sant Nicolau”, ha estat el guanyador del Concurs NegrOliva d'aquest any. El segon classificat ha estat Antoni Alsina amb “Punts de vista”, mentre que el tercer premi ha estat per Iris Borda, guanyadora en l'edició anterior, amb el seu microrelat “Millor que el cinema són altres passatemps”.
Aquesta edició del Concurs de Microrelats NegrOliva ha estat un èxit de participació, ja que s'ha obtingut la xifra rècord de 55 participants, que han presentat un total de 94 microrelats.

El proper dijous, 31 de març a les vuit del vespre es farà el lliurament de premis als guanyadors d'aquesta 4a edició del Concurs de Microrelats NegrOliva, a la Sala Infantil de la biblioteca Joan Oliva i Milà. L'acte és obert a tothom qui vulgui compartir una estona amb els guanyadors d'aquesta edició.
Aquesta setmana també es podran llegir al blog Fora del Prestatge els tres relats guanyadors del concurs literari, que ha comptat amb la col•laboració de l'editorial Alrevés, Llorens Llibres, La Mulassa i Liberdrac.

El jurat del concurs ha estat format per Gregori Dolz Kerrigan, director de l'Editorial Alrevés; M. Rosa Nogué, escriptora i conductora del club de lectura La Crisàlide de la biblioteca; Rosanna Lluch, filòloga i gerent de la llibreria Llorens Llibres; i Veri Pena, llibretera a la Llibreria La Mulassa.

El gènere negre és present a la biblioteca Joan Oliva com a centre d'interès, a través de la seva secció de fons especial a la Sala d'Adults amb les darreres novetats del gènere, que es van incorporant setmanalment al fons de la biblioteca. A més, la Joan Oliva participa amb la biblioteca La Bòbila de L'Hospitalet de Llobregat amb una guia anual conjunta de les millors publicacions del gènere policíac que es poden trobar a la “Xarxa de biblioteques negres”, que formen conjuntament ambdues biblioteques amb la biblioteca Horta-Guinardó-Montbau-Albert Pérez Baró de Barcelona, i la Biblioteca Districte 6 de Terrassa.

Finalment, també cal destacar com a nova activitat de dinamització del fons negre de la biblioteca Joan Oliva la posada en marxa d'un nou club de lectura de gènere policíac anomenat “L'Oliva Negra” a càrrec de Sofia De Ruy Wamba que està obtenint un gran èxit de participació en la seva primera edició.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00