Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/11/2014

S'inicia un nou curs del projecte Compartim

   Visita Museu Papiol  Visita Museu Papiol

El projecte és un treball conjunt entre el Servei de Convivència i Equitat i els centres educatius de la ciutat

El Servei de Convivència i Equitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, conjuntament amb escoles de la ciutat, han iniciat un nou curs del projecte COMPARTIM

El projecte ofereix a les famílies dels alumnes dels centres educatius de la ciutat un espai de trobada on poder fer créixer l'hàbit de relació, l'intercanvi d'experiències i el respecte a la diferència, fent ús de la llengua catalana com a eina quotidiana d'aquesta relació.

Les activitats d'interès general per al grup s'aniran succeint fins al juny. Durant aquest primer trimestre s'han realitzat les xerrades I tu, jugues en català? que volien mostrar la importància del joc en l'educació dels infants i de jugar en català, en col·laboració amb el Servei de Català, o la participació en l'organització de la primera festa de la diversitat cultural El món a les teves mans. Altres accions han estat la col·laboració amb la Marató de TV3 o la caminada popular a la Masia en Cabanyes. La darrera de les trobades es va celebrar divendres al matí amb una visita guiada al Museu Romàntic Can Papiol. (+ informació)
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00