Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/09/2016

Es posa en funcionament la nova sala FitBOX al CEMS Esportiu La Piscina

    Inaguració de la nova sala, ahir a la tarda Inaguració de la nova sala, ahir a la tarda

La sala d'entrenament funcional està ideada per entrenar tant en grup com individualment.

Des d'aquesta setmana els abonats i abonades del PARCdelGarraf i de l'ESPORTIUlaPISCINA tenen un nou espai a la seva disposició. Es tracta d'una sala de FitBOX, dedicada a l'entrenament funcional, ubicada a les instal·lacions de l'Esportiu La Piscina, i que ahir va ser inaugurada en presència de l'Alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, la Regidora d'Esports, Blanca Albà, Ignasi Barbancho, director de l' Esportiu la Piscina i del Parc del Garraf i Germana Chillemi, directora financera de la Federació Catalana de Bàsquet.

La Sala té unes dimensions de 150 metres quadrats i està equipada perquè l'entrenament funcional sigui accessible al major nombre d'usuaris, independentment de la seva franja d'edat i tipologia. Una innovadora i única combinació de cintes i rems, mòduls d'entrenament, material específic (tant modern com tradicional: kettlebells, calaixos de pliometria, etc.) i la possibilitat d'entrenar en grup o individual fan que la proposta d'entrenament funcional de l'Esportiu la Piscina destaqui per la seva inclusivitat i possibilitat d'adaptació als diferents objectius i capacitats dels abonats i abonades.

El nou espai està a disposició de tots els abonats i abonades del PARCdelGARRAF i de l'ESPORTIUlaPISCINA durant l'horari del centre. També es faran sessions dirigides de 30 minuts en grup, adequades tant per a la iniciació, com per a usuaris que volen perfeccionar les seves habilitats. I tot inclòs en la quota d'abonament, sense cap cost addicional per l'usuari.

Durant l'acte d'estrena de l'espai, l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú va manifestar la importància de seguir dotant la ciutat dels equipaments i espais per a la pràctica esportiva, a tots nivells. Així mateix va recordar l'aposta que s'ha fet des dels dos centres per incrementar els serveis i millorar l'atenció als usuaris.
Sala d'entrenament funcionalEntrenament funcional. Mètode d'entrenament caracteritzat per ser integral i orientat cap a un propòsit concret, millora l'estat de forma de qui el practica capacitant-lo per gaudir tant d'activitats físiques quotidianes com de la pràctica de molts esports (running, trail running, triatlò, btt, etc.), en un entorn de qualitat i controlat per tècnics esportius, amb les comoditats pròpies d'un centre esportiu modern.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00