Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/10/2015

El Documental del mes, dimecres al Teatre Principal

Demà es podrà veure 'La casa de la morera'    Demà es podrà veure 'La casa de la morera'

Un cop encetades les projeccions del Cineclub Sala1 els dimarts, el Teatre acull també a partir de demà les sessions del Documental del mes

Amb el tancament del Cinema Bosc, l'Ajuntament de VNG ha volgut garantir les projeccions de cinema d'autor en un equipament públic. Així, el cinema no comercial que programa el Cineclub Sala 1 ja es pot veure cada dimarts al Teatre Principal. I aquesta setmana s'hi començarà a projectar també el Documental del mes.

L'hora de les projeccions serà les vuit del vespre, i el preu és de 3 euros. Demà dimecres 14 d'octubre es podrà veure "La casa de la morera", de Sara Ishaq, en versió original en àrab subtitulada en català. La Sara va néixer al Iemen fa 30 anys, filla de pare iemenita i mare escocesa. Durant l'adolescència va començar a sentir-se cada cop més incòmoda amb el seu entorn i amb 17 anys va decidir marxar a Escòcia per viure amb la seva mare. El pare només la deixava marxar si no renunciava a les seves arrels. La Sara s'hi va comprometre, però finalment va incomplir la seva promesa. Deu anys més tard, el 2011, la Sara torna al Iemen convertida en una altra persona. Està decidida a enfrontar-se al seu passat i té la voluntat de redescobrir les seves arrels natals. Inesperadament, es va trobar amb un país que estava a punt de viure una revolució, dins del marc de les primaveres àrabs.

La projecció de novembre es farà dimecres 11, i la de desembre dimecres 2. A la web www.eldocumentaldelmes.com hi ha la informació de cada pel·lícula.

Després del Cineclub Sala 1, que projecta pel·lícules en versió original i fora del circuit purament comercial, i del Documental del mes; activitats com el Doc and Roll i el Reacciona es reubicaran al Teatre Principal, encaixant la programació de cinema perquè sigui compatible i complementària amb la programació estable d'arts escèniques.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00