Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/05/2014

La III Clàssica Isaac Gálvez es correrà el dissabte 21 de juny

   Sala de premsa, Ajuntament de VNG, aquest migdia Sala de premsa, Ajuntament de VNG, aquest migdia

Inclosa dins el calendari ciclista català, està oberta a les categories Elit, Sots-23, Màster-30 i Sènior

Dissabte 21 de juny se celebrà la tercera edició de la Clàssica Isaac Gálvez, una carrera inclosa dins de les Grans Clàssiques per a les categories Elit, Sots-23, Màster-30 i Sènior.

La clàssica és una cursa que, tal i com ha explicat aquest migdia la Regidora d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Blanca Albà, es va consolidant i agafant força en el calendari de ciclisme català, gràcies a la implicació de la Unió Ciclista Vilanova, a la família del corredors i a tots aquells que la fan possible. Per la regidora “La prova a més de ser una activitat esportiva de gran nivell també vol retre un continu homenatge al millor ciclista que ha tingut la ciutat".
Sobre la continuïtat de la cursa i la seva evolució n'ha parlat el president de la Unió Ciclista Vilanova, Antoni Palacios, que l'ha definit com un projecte de llarg recorregut "Volem que aquesta cursa es consolidi de per vida i formi part de la ciutat, independentment de qui presideixi l'entitat esportiva o l'ajuntament" Per Palacios, els principals reptes són incloure la cursa en el calendari anual de la Federació Espanyola de Ciclisme i aconseguir que l'esdeveniment s'integri dins l'activitat anual de la ciutat.

Per la seva banda, Débora Gálvez, directora de cursa i germana del ciclista vilanoví, si la prova acaba formant part del calendari anual de la Federació Espanyola de Ciclisme, suposarà un major reconeixement, tant esportiu com d'homenatge. "Aquesta és una activitat esportiva, però també és una manera de recordar l'Isaac. Estem molt contents ja que hi ha molta gent implicada que col·labora perquè cada any es pugui celebrar. Des dels prop de 100 voluntaris que treballen per tenir a punt el recorregut i la seguretat dels ciclistes, fins als gairebé els 120 participants. Una xifra que dóna molt prestigi a la cursa i que la fa una de les més importants del calendari català"

La presentació a la premsa de la tercera edició de la prova ha comptat també amb la presència de l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras qui ha manifestat la voluntat perquè la Clàssica es consolidi i tingui continuïtat en el temps. El treball de tots el que la fan possible, és segons l'alcaldessa, la millor garantia perquè la cursa es pugui fer durant molts anys. "Hi ha sintonia entre tots els que d'una manera o altre fem possible que se celebri, ja que els nostres objectius són comuns. Que sigui un esdeveniment esportiu de nivell i que sigui un homenatge a un grandíssim esportista de la ciutat. Treballarem perquè això continuí sent així". En aquest sentit l'alcaldessa ha volgut agrair el treball de tots i ha assegurat que el compromís de l'ajuntament és total.

Tot i que enguany per qüestions tècniques la Clàssica Isaac Gálvez se celebrarà el 21 de juny, a partir de l'any vinent es tornarà a fer el segon dissabte de maig

La III Clàssica Isaac Gálvez té obertes les inscripcions fins el mateix dia de la prova. A la pàgina web hi ha tota la informació sobre el reglament, recorregut i inscripcions.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00