Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/10/2015

Sessió de benchmarquing amb ciutats de França i Portugal

La trobada es farà dimarts 20 d'octubre a Neàpolis a partir de les 18 h

En el marc del Pla Estratègic d'Activitat Econòmica de Vilanova i la Geltrú, i en el segment final del seu procés de redacció, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i l'ADEPG han organitzat una nova sessió de benchmarquing internacional. Aquesta sessió es farà el pròxim dimarts, 20 d'octubre a les 18 h a l'auditori de Neàpolis.

La trobada vol donar a conèixer les singularitats de tres municipis europeus que tenen determinades semblances amb la capital del Garraf. En concret, hi participaran representants de Viana do Castelo (Minho, Portugal), Mérignac (Aquitània, França) i Sète (Llenguadoc Rosselló, França).

La sessió servirà por comparar models i directrius estratègiques, així com avaluar els avantatges comparatius i competitius de Vilanova i la Geltrú en relació amb altres poblacions europees.

L'acte és obert a tots els públics, però de manera molt especial es suggereix la participació a tots aquells que han participat en les sessions de debat i aportació al voltant del Pla Estratègic.

La primera sessió de benchmarquing es va dur a terme el mes de juny d'enguany amb la participació de les ciutats de Getxo, Mataró i Paterna.

El Benchmarquing serveix per avaluar, de manera comparada, els serveis i processos de treball en organitzacions. Consisteix en agafar serveis i maneres de treballar d'altres, que evidenciïn les millors pràctiques sobre l'àrea d'interès, amb la voluntat de transferir i aplicar aquest coneixement
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00