Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/04/2015

La Pista del CCE La Collada acull aquest cap de setmana el campionat territorial de Barcelona de patinatge en Solo Dance

Les patinadores de la Fundació en la modalitat Solo Dance, 2 d'abril  Les patinadores de la Fundació en la modalitat Solo Dance, 2 d'abril

Hi participaran els clubs de La Fundació Vilanova, el CP Olesa, el CPA Sant Ramon, el CP Canyelles i el CP Parets

Aquest cap de setmana Vilanova i la Geltrú acollirà el Campionat Territorial de Barcelona de patinatge Solo Dance. Una modalitat que tot just fa dos anys que s'ha implantat a Catalunya. L'escenari de la competició, en la que hi participaran els clubs de La Fundació Vilanova, el CP Olesa, el CPA Sant Ramon, el CP Canyelles i el CP Parets, serà la Pista del CCEE de la Collada – Els Sis Camins.

Per part del club vilanoví, intervindran les patinadores Mònica Pascual i Sonia González, en categoria infantil; Naia Bascon, Emma Carreras i Lucia de Pedro, en categoria cadet, Guadalupe López, en categoria júnior, i Meritxell Bachero, en categoria sènior.

La competició s'iniciarà dissabte a la tarda amb una exhibició del grup Xou Cadet de La Fundació, amb la coreografia El vent. Seguidament, a partir de les 16.50 començaran les primeres actuacions del campionat que finalitzarà diumenge a les 12.30 hores.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00