Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/10/2012

VNG es presenta al Barcelona Meeting Point amb l'objectiu d'atraure noves inversions a la ciutat

El conseller de Política Territorial, Lluís Recoder i el regidor d'Urbanisme, Joan Giribet, al BMP           El conseller de Política Territorial, Lluís Recoder i el regidor d'Urbanisme, Joan Giribet, al BMP

El regidor d'Urbanisme, Joan Giribet, s'ha entrevistat amb el conseller de Política Territorial Lluís Recoder, durant la inauguració del saló internacional.

Primer dia del Barcelona Meeting Point, el saló internacional del sector immobiliari, on enguany, Vilanova i la Geltrú hi és present amb el repte de captar possibles inversors interessats en els elements estratègics que ofereix la ciutat. La capital del Garraf, que participa a la fira de la mà de l'Agència de Desenvolupament Node Garraf, presenta cinc projectes, tres dels quals són municipals. Tal i com ha afirmat el regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge, Joan Giribet, durant la primera jornada de treball del saló, "en aquests moments ser a l'aparador mundial del sector immobiliari és una oportunitat per poder presentar els nostres projectes a possibles inversors que visiten el saló". 

Inauguració BMP2 El conseller de Política Territorial, Lluís Recoder i la ministra de Foment, Ana Pastor tallant la cinta inaugural del BMP

Vilanova i la Geltrú, ha dit el regidor Giribet gaudeix "d'una situació estratègica entre dues capitals, Barcelona i Tarragona, ben connectada amb la C-16 i cap a l'interior amb la C-15 i propera a l'aeroport". En aquest sentit el regidor d'Urbanisme ha destacat la importància de disposar, com a ciutat i capital de comarca, d'estructures com el port de VNG, amb activitat pesquera, comercial i esportiva; el Centre Tecnològic de la UPC; l'Espai de la Tecnologia i les Idees Neàpolis; les naus industrials de propietat municipal i l'Eixample Nord, com a nou sector de creixement del qual recentment se n'ha aprovat el desenvolupament a través de tres subsectors.

La participació de VNG al Barcelona Meeting Point no és només a títol expositiu perquè el principal objectiu es cercar la complicitat de possibles inversors econòmics que generin activitat econòmica a la ciutat. Per aquest motiu, aquest divendres, coincidint amb la celebració d'un acte conjunt dels alcaldes de Sant Pere de Ribes, Sitges i Vilanova i la Geltrú, l'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, mantindrà durant el matí una nodrida agenda de reunions i contactes amb representants de delegacions de cambres de comerç i responsables de diferents consolats de països interessats a expandir-se cap a Europa. En concret el sector TIC, del qual VNG té en Neàpolis el seu màxim exponent, centrarà bona part d'aquestes reunions de treball que tenen per objectiu aconseguir la implantació de noves empreses que facin possible la reactivació econòmica de la ciutat. 

Podeu veure més fotografies de l'acte clicant AQUÍ

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00