Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/04/2017

L'Ajuntament demanarà la Medalla al Treball president Macià per la periodista Montserrat Lago

La periodista Montse Lago  La periodista Montse Lago

La coneguda locutora fa més de 40 anys que treballa o col·labora en ràdios i en diferents mitjans de comunicació

 L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha iniciat els tràmits per demanar al departament de Treball de la Generalitat de Catalunya que li concedeixi la medalla al Treball president Macià a la locutora Montserrat Lago.

El regidor de Comunicació, Juan Luís Ruiz, creu que “Lago ha estat una de les locutores de ràdio de referència a la ciutat de Vilanova i la Geltrú en els últims 40 anys, ha treballat per fer arribar l'actualitat local a la ciutadania, a més de mantenir un vincle actiu i constant amb la vida cultural de la ciutat i de la comarca”.

Des del govern municipal es va fer arribar per escrit aquesta petició a la conselleria el mes passat, i també se li va exposar la petició a la consellera Dolors Bassa en la seva visita a la ciutat ara fa algunes setmanes. L'Ajuntament formalitzarà la petició en el moment que es publiqui la convocatòria dels reconeixements, prevista pel mes de maig. De moment es farà arribar una carta informativa a les entitats locals per si volen afegir-se a la petició de concessió de la medalla.

Montserrat Lago és una referència a Vilanova i la Geltrú i al Garraf perquè durant 33 anys ha estat la responsable d'espais informatius radiofònics en emissores amb programació a la comarca com la Cadena SER, Cadena Rato i Onda Cero. Col·lectius com l'Associació de Periodistes del Garraf o el Consell Comarcal del Garraf han reconegut ja el seu treball i la seva trajectòria professional. Actualment també col·labora a l'emissora municipal Canal Blau Ràdio.

Juan Luís Ruiz creu que “això suposaria un reconeixement a una llarga trajectòria professional al món de la comunicació local, un espai sovint poc reconegut però molt valorat per nosaltres per la cohesió social que aporta al territori”.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00