Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/09/2016

Ioga solidari per al recapte de productes d'higiene

 Dissabte se celebra el recapte organitzat per la Mesa d'Entitats Socials   Dissabte se celebra el recapte organitzat per la Mesa d'Entitats Socials

Dissabte 1 d'octubre a la tarda es faran sessions de ioga a canvi de la col·laboració amb algun producte que es demana al recapte

La Mesa d'Entitats Socials organitza un nou recapte pel dissabte 1 d'octubre, però en aquesta ocasió es demana que les donacions siguin de productes d'higiene personal.

A la iniciativa s'hi ha sumat una activitat paral·lela, que es farà el mateix dissabte, en forma de sessions de ioga gratuïtes per sumar el seu suport al recapte de la Mesa.
Seran a la tarda, a la sala d'actes del centre cívic La Geltrú. La professora Lali Jasjeev Kaur oferirà, de 17 a 18 h, una sessió de ioga en família, adreçada a totes les edats. De 19 a 20 h serà el torn de la sessió de ioga i relaxació amb bols tibetans, només per a persones adultes.
Tothom qui hi vulgui participar, haurà de col·laborar portant un producte d'higiene personal dels que es demanen preferentment per al recapte.

El recapte
Ara mateix s'estan cobrint anualment les necessitats mínimes alimentàries de les persones que ho necessiten a Vilanova i la Geltrú, a través de diversos projectes. És per aquest motiu que el recapte del dia 1 vol servir per recollir principalment productes d'higiene personal. Una llista de 14 bàsics que inclouen sabó, xampú, maquinetes d'afaitar, raspalls i pasta dentífrica, compreses, tampons, bolquers o paper higiènic.

Els productes que es recullin es distribuiran des dels cinc projectes beneficiaris, que són alguns dels que tracten la problemàtica de l'alimentació a la ciutat, i que estan atenent anualment 3.300 persones: Economat de VNG, Mensa del Cor de Càritas, Cafè Caliu de l'Associació Alè, Església Cristiana del Garraf i Església Evangèlica de Vilanova i la Geltrú.

La recollida es farà als supermercats Bon Preu, Lidl, Aldi, Condis, JR i Simply, que són els que col·laboren amb l'Economat i amb els projectes d'alimentació de la Mesa, ja sigui amb l'aportació de les seves minves o amb donacions diverses.

Com és habitual en cada convocatòria del Recapte, és del tot imprescindible la participació de la figura del voluntari. En aquest sentit, i per tal de garantir el bon funcionament de la jornada, es necessita un centenar de persones que vulguin col·laborar en aquesta iniciativa, destinant una part del seu temps de lleure. Les persones interessades poden enviar un correu electrònic a l'adreça recaptemesa@gmail.com o trucar al telèfon de l'Ajuntament de VNG 93 814 00 00 Extensió 3427. Els torns són de 3 hores.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00