Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/05/2013

Es preparen els casals i activitats d'estiu per aquest 2013

Aquesta setmana s'està fent arribar el llibret amb l'oferta als infants i adolescents de la ciutat           Aquesta setmana s'està fent arribar el llibret amb l'oferta als infants i adolescents de la ciutat

L'Ajuntament de VNG publica l'oferta de la quarantena d'activitats que 29 entitats del municipi organitzen per als infants i joves aquest estiu

Com cada any, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú dóna suport a les iniciatives de les entitats i associacions sense afany de lucre de la ciutat que organitzen durant l'època de vacances d'estiu casals, activitats esportives, colònies, campaments, rutes i estades. És per això que publica l'oferta conjunta de les activitats d'estiu en format llibret, i el distribueix als centres educatius, centres cívics, biblioteques, Oficina d'Atenció Ciutadana i llars d'infants públiques.

Aquest llibret es pot consultar en format electrònic a la pàgina web de l'Ajuntament.
Podeu consultar el fulletó amb totes les activitats aquí 
Podeu consultar els preus de les activitats aquí

Per aquest estiu 2013 existeix una oferta d'activitats obertes a tots els infants i adolescents en els àmbits del lleure, sociocultural i esportiu, que transmeten els valors de la convivència i respecte a l'entorn mentre es gaudeix del temps de vacances d'una forma divertida i segura.
Un total de 29 entitats del municipi (entre elles AMPAs i escoles, associacions sense ànim de lucre, clubs esportius i centres d'esplai) oferiran un total de més de 40 propostes d'activitats.

D'altra banda, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú manté la línia d'ajuts econòmics per potenciar la participació dels infants i adolescents del municipi en les activitats d'estiu, garantint la igualtat d'accés, la pluralitat i la inclusió social. El termini per presentar les sol·licituds d'ajut econòmic comença dilluns 6 de maig, i finalitza divendres 17 de maig.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00