Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/10/2016

Noves trobades dins del programa l’alcaldessa als barris

Reunió amb el veïnat de Can Marquès Reunió amb el veïnat de Can Marquès

Les demandes del veïnat es recullen al web vilanova.cat i s’informa sobre el seu compliment

El programa l'alcaldessa als barris continua les trobades amb el veïnat de Vilanova i la Geltrú. Neus Lloveras es va reunir dilluns amb veïns i veïnes de Can Marquès, acompanyada pel regidor d'Urbanisme i Medi Ambient Gerard Llobet. Les principals preocupacions en aquesta zona de la ciutat van referència a les molèsties per sorolls i per brutícia.

Alcaldessa als barris 4Unes 25 persones van participar a la trobada, i van fer arribar també als membres del govern local comentaris al voltant de la circulació de bicicletes, l'estat d'algunes voreres, les filtracions d'aigua a l'aparcament soterrat de la plaça EC Ricart, la problemàtica de les colònies de coloms, i l'elevada velocitat d'alguns vehicles.

El veïnat també va demanar que s'estudiï una nova distribució dels contenidors soterrats, reduint els de rebuig i ampliant els de vidre, plàstic i paper.

Alcaldessa als barris 5Alcaldessa als barris 1
Totes les peticions que els veïns i veïnes fan al govern local en les trobades queden recollides en un document i publicades al web vilanova.cat. A més les peticions es traslladen als serveis que ho gestionen i s'actualitza la informació a l'apartat web a mesura que es duen a terme les actuacions.© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00