Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/03/2016

Dansa per a tota la família, diumenge al Principal

La història explica el viatge del Dot i la Laia    La història explica el viatge del Dot i la Laia

La companyia Maduixa porta el seu espectacle familiar 'DOT', que barreja dansa, teatre, música i noves tecnologies

Aquest diumenge a les 6 de la tarda el Teatre Principal acollirà un espectacle que ha obtingut els premis FETEN i MAX al millor espectacle infantil. Es tracta de “DOT”, de la companyia valenciana Maduixa.

Amb una premiada trajectòria, aquesta companyia apropa els infants al llenguatge de l'experimentació a través de la dansa, les arts plàstiques i les noves tecnologies.
La Laia s'ocupa d'esborrar qualsevol taca que apareix en la seva gran paret blanca. Quan Dot arriba, ella no s'imagina tot el que pot succeir. Amb una mica de màgia i molta imaginació, Dot i Laia emprendran un viatge a través de la música i el color.

“DOT” és un sorprenent espectacle en què dansa, teatre, música i noves tecnologies es combinen per oferir un trencaclosques màgic. Prenent com a punt de partida l'estimulant treball de l'artista nord-americà Sol Lewitt, transforma una gegant paret blanca en un espai ple de color.

Sota la dramatúrgia i direcció de Juan Pablo Mendiola, la interpretació va a càrrec d'Ezequiel Gil i Laia Sorribes, amb direcció coreogràfica de Mamen García, música de Damián Sánchez i àudiovisuals de Bea Herráiz.

L'edat recomanada per gaudir d'aquest espectacle és a partir de 4 anys.
Podeu comprar les entrades a www.elprincipal.cat


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00