Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/11/2011

Visita de la regidora d'Educació a l'escola Sant Bonaventura

 Durant la visita es va fer una reunió amb la direcció del centre   Durant la visita es va fer una reunió amb la direcció del centre

En la reunió amb la direcció del centre es va parlar sobre l'alberg i la possibilitat d'establir algun tipus de col·laboració al respecte d'aquest, en el futur.

La primera tinent d'Alcaldia i regidora d'Educació, Ocupació, Tecnologies i Societat de la Informació, Infància, Adolescència, Gent Gran i Equitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens, va visitar dimecres l'escola Sant Bonaventura i es va entrevistar amb el seu director, Albert Callau i amb el pare franciscà Jaume Codinachs.

La trobada s'inclou dins la ronda de visites que la titular d'educació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú realitza per conèixer els centres educatius de la ciutat i els equips directius que els gestionen. També serveixen aquestes visites per posar de manifest les demandes, necessitats o realitats que tenen els centres educatius.

Per a la regidora d'Educació "l'escola Sant Bonaventura disposa d'instal·lacions de gran qualitat i molt d'espai que fan d'aquesta una escola molt ben dimensionada". Durant el recorregut pel centre també s'ha parlat de l'alberg de què disposa l'escola i que actualment no està en funcionament. Segons Ariadna Llorens "és una instal·lació interessant i hi pot haver possibilitats d'alguna actuació conjunta i d'accions de col·laboració futura al voltant d'aquesta qüestió".

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00