Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/07/2016

Escollits els 7 pabordes per a la Festa Major de 2017

Una de les tasques dels pabordes és fer la capta uns dies abans de Festa Major  Una de les tasques dels pabordes és fer la capta uns dies abans de Festa Major

El Ple de l'Ajuntament ratifica els pabordes i pabordesses escollits per les entitats i per la Junta de Portaveus

M. Montserrat Soler Jacas, Daniel Martínez Vagace, Silviana Martí Abadia i Maika Robert Agramunt són les 4 persones escollides entre els candidats de la ciutadania per organitzar la Festa Major de Vilanova i la Geltrú l'any 2017.

Aquests noms, escollits per la Junta de Portaveus d'entre totes les candidatures presentades, se sumen als de Fabio Dipollina Anaya, en representació de l'Associació de veïns de Sant Joan; Meritxell Celimendiz Galan, de l'Associació de Voluntaris del Garraf; i Montse Blanch Sorolla, de l'Agrupació de Balls Populars, que van ser els 3 primers pabordes escollits entre els candidats de les entitats.

L'equip de 7 pabordes ha estat ratificat pel Ple de l'Ajuntament d'aquest dilluns, amb l'abstenció de la CUP. La Pabordia 2017 prendrà possessió de la seva responsabilitat en l'Acte de Presa de Procuració, que se celebrarà el 6 d'agost de 2016, moment en què els Pabordes 2016 cessaran en el seu càrrec.

El Ple de dilluns també va servir per aprovar el nou Protocol dels balls i entremesos participants en les cercaviles de la festa Major de la Mare de Déu de les Neus. Aquest nou protocol incorpora algunes modificacions en la descripció del desenvolupament dels diferents actes.

Podeu consultar el Protocol de Festa Major aquí

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00