Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/02/2014

Reptes 2014, nou calendari de les activitats esportives a VNG

 Calendari de l'esport 2014   Calendari de l'esport 2014

La regidoria d'Esports presenta aquesta nova eina que recull de manera fàcil i ràpida el calendari anual de l'esport a Vilanova i la Geltrú

Comença el 26 de gener amb la Caminada Popular de l'AE Talaia i acaba el 28 de desembre amb la Cursa gall d'indi de la Unió Ciclista Vilanova. Entremig més de 40 activitats esportives. Això és el Reptes 2014, el nou calendari elaborat per la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú amb l'objectiu d'agrupar, en un sol document, les cites esportives que es realitzen anualment a la ciutat, la majoria d'elles en l'espai públic, i que estan organitzades tant per part de les entitats esportives com també des de l'Ajuntament. La regidora d'Esports, Blanca Albà, ha explicat que el calendari "recull una gran diversitat activitats adreçades a diferents públics, al marge de les activitats puntuals extraordinàries que es puguin celebrar a la ciutat."

Tot el conjunt de propostes que inclou el calendari, més la intensa activitat esportiva dels caps de setmana són, per Blanca Albà, elements que demostren el bon moment que viu l'esport a Vilanova i la Geltrú. "Cada cap de setmana es juguen una mitjana d'entre 80 i 90 partits, corresponents a les lligues regulars de diversos esports. Aquest fet, més el poder comptar amb cites esportives de nivell durant tots els mesos de l'any són indicadors de la bona salut de l'esport a la ciutat".

El calendari, que es pot imprimir directament des de la pàgina web vilanova.cat, disposa d'una guia de colors amb les quals poder distingir el tipus d'activitat (curses, mar, muntanya, esports d'equip ...) de manera fàcil i ràpida.

La regidoria d'Esports editarà uns cartells en format gran del calendari, que es distribuiran entre les instal·lacions esportives de la ciutat, per tal de fer més accessible tota la informació.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00