Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/01/2016

Taller de capacitació digital a la Cardona

L'objectiu és treure el màxim profit dels telèfons mòbils i les tauletes    L'objectiu és treure el màxim profit dels telèfons mòbils i les tauletes

La biblioteca Armand Cardona Torrandell acull sessions gratuïtes de formació digital per a majors de 55 anys

El proper mes de febrer la biblioteca municipal Armand Cardona Torrandell oferirà dos tallers de capacitació digital, en els que es tractaran temes generals d'alfabetització digital, com la connexió a Internet, el correu electrònic o la seguretat, per ensenyar persones de més de 55 anys a utilitzar els telèfons mòbils i les tauletes.

La Fundació Vodafone Espanya i la Fundació Pere Tarrés, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, organitzen la tercera edició d'aquests tallers d'alfabetització digital. La biblioteca Armand Cardona Torrandell obre aquest dilluns 25 de gener les inscripcions, gratuïtes, per a les sessions "Fotos i vídeos al mòbil: mostra la teva creativitat!", que s'impartiran dilluns 15 i dimecres 17 de febrer de 18 a 20 h; i "Comunicació instantània a través del mòbil: whatsapp i app's", que s'impartiran dilluns 22 i dimecres 24 de febrer de 18 a 20 h.

A banda de la Cardona, 14 biblioteques més de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona acolliran aquestes sessions formatives, que es classifiquen en diversos nivells de coneixement, des del més bàsic fins a l'avançat.

La iniciativa té per objectiu apropar les tecnologies de la informació i la comunicació als ciutadans i reduir l'escletxa digital.
Aquesta edició anirà lligada a una posterior avaluació per part d'IVÀLUA, per avaluar l'impacte social de les biblioteques. Per això caldrà que es preinscriguin entre 30 i 34 usuaris, i que es faci un sorteig per triar els 15/17 que faran el curs. Els participants que no surtin triats tindran preferència a la propera edició d'aquests tallers. Tots els preinscrits hauran de respondre a una enquesta inicial i una final per al procés d'avaluació.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00