Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/07/2014

La Baldufa obre les portes per celebrar 10 anys

La festa va reunir famílies, infants i professionals de l'equipament que s'hi han relacionat en aquesta dècada

La Baldufa, l'espai municipal per a la infància de Vilanova i la Geltrú va celebrar divendres amb una festa oberta a tothom la seva primera dècada.

En aquests deu anys han estat moltes les famílies, els infants i professionals de la primera infància que han tingut relació amb l'equipament o bé n'han estat usuaris. Al llarg de la tarda de divendres moltes d'aquestes persones van acostar-se a la Baldufa i, juntament amb la directora i les mestres de la llar van bufar les espelmes del pastís commemoratiu d'aquesta data tan assenayalada. 

aniversari baldufa 2

A la celebració també hi va assistir la primera tinenta d'alcaldia i regidora d'Educació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens i el regidor del Grup Municipal del PSC, Joan Martorell. La regidora d'Educació, en el seu parlament, va "felicitar i agrair la bona tasca pedagògica i assistèncial que du a terme l'equip multidisciplinari de La Baldufa". Per a la regidora Ariadna Llorens, tant la Baldufa com la llar d'infants l'Escateret "són un referent pedagògic i de qualitat educativa a la nostra ciutat".

La Baldufa és un equipament municipal adreçat a la petita infància de 0 a 3 anys que va obrir les seves portes el curs 2003-2004. Es tracta d'un servei integral que ofereix diversos serveis pensats per donar resposta a les necessitats socials detectades, tant dels infants com de les seves famílies. A banda de la tasca educativa i de socialització que du a terme la llar d'infants; l'equipament municipal acull altres serveis com l'espai Nadó, un espai familiar gratuït per a infants de 0 a 9 mesos amb presència setmanal d'especialistes; el Racó dels Menuts, un espai familiar per a infants de 0 a 36 mesos adreçat a les famílies que volen compartir en grup l'experiència de ser pares i mares amb l'assessorament dels professionals de l'espai; el Cau dels petits, un espai de joc compartit per a les famílies amb infants de 0 a 36 mesos i tallers que es realitzen al llarg del curs escolar al mateix equipament municipal.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00