Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/05/2013

S'obren els concursos Negroliva i JoveOliva de microrelats de gènere negre

Concurs de microrelats de gènere negre a la biblioteca Joan Oliva    Concurs de microrelats de gènere negre a la biblioteca Joan Oliva

Fins al 19 de maig es poden enviar les obres participants a través del bloc 'Fora del Prestatge' de la biblioteca Joan Oliva i Milà

La biblioteca Joan Oliva i Milà de Vilanova i la Geltrú, amb la col·laboració de Roca Editoral, Liberdrac i les llibreries Llorens Llibres i La Mulassa, ha posat en marxa el concurs de microrelats de gènere negre Negroliva per a persones de més de 18 anys, i també el concurs de microrelats de gènere negre JoveOliva per a joves entre 15 i 18 anys. En cas de tenir catorze anys, però es compleixen els quinze aquest mateix any, també es podrà participar en aquesta segona categoria.

Així doncs, fins al diumenge 19 de maig hi ha temps per poder enviar relats al concurs a través del bloc de la biblioteca Fora del Prestatge i accedint als botons laterals drets corresponents a cada concurs, enviant el relat com si fos un comentari.

Es podrà participar amb tants microrelats com es vulgui però cada participant només tindrà opció a un premi. El relat guanyador de la categoria JoveOliva tindrà com a premi un lector de llibres electrònics E-reader i també un llibre digital. En la categoria NegrOliva el guanyador tindrà com a premi un llibre digital a escollir. Els tres millors relats de cada categoria formaran part de la publicació virtual que apareixerà en el bloc de la biblioteca Fora del Prestatge. I tots els guanyadors d'ambdues categories rebran un lot de llibres.

La bibioteca Joan Oliva i Milà anima a tothom a participar i a ser escriptors virtuals i així poder compartir les seves creacions literàries i poder optar als premis que s'han preparat. La participació és oberta a tothom.

El veredicte es donarà a conèixer a partir del dia 4 de juny a través de la web de la biblioteca, el bloc i el facebook de la Xarxa de Biblioteques de Vilanova i la Geltrú.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00