Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/05/2016

Primera sessió de formació de l'Oficina d’Entitats sobre fiscalitat

La sessió es va fer a la sala d'actes de l'IMET  La sessió es va fer a la sala d'actes de l'IMET

Bona resposta de la xerrada sobre les principals obligacions fiscals per entitats no lucratives

 Més de 80 entitats de la ciutat van assistir a la sessió informativa sobre les Obligacions Fiscals de les entitats que es va celebrar dimarts a la sala d'actes de l'IMET, l'Institut Municipal d'Educació i Treball.

La sessió va anar a càrrec de Dolors Martínez responsable i tècnica del departament econòmic de l'associació Suport Associatiu-Fundació Catalana de l'Esplai. L'objectiu de la sessió era donar a conèixer les principals obligacions fiscals que han de tenir en compte les entitats no lucratives. Es van explicar les principals normatives i aspectes relatius a l'IVA, l'IRPF, l'Impost de Societats, l'Impost d'Activitats Econòmiques i el model 347.

Els continguts de la sessió sobre fiscalitat es poden consultar AQUÍ

Aquesta era la primera acció formativa que s'organitza des de l'Oficina d'Entitats de VNG i va tenir una bona resposta. Per això l'Oficina està treballant per organitzar noves formacions en els pròxims mesos. El regidor de Participació Ciutadana, Juan Luís Ruiz, en la presentació de la xerrada va destacar la importància de la formació per millorar la gestió de les entitats, que tenen un important pes específic a la societat vilanovina.

Per tal de conèixer quines necessitats formatives tenen les entitats i associacions del municipi, l'Oficina d'Entitats farà arribar un qüestionari en línia per saber quins temes concrets serien d'interès per tal de programar les futures accions de formació.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00