Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/09/2014

Temporada d'arts escèniques de qualitat

L'acte de presentació ha comptat amb una nodrida representació d'artistes vilanovins          L'acte de presentació ha comptat amb una nodrida representació d'artistes vilanovins

La nova temporada al Teatre Principal i l'Auditori s'omple de programació professional, acadèmica, i fa de plataforma de la producció cultural local

"La programació estable d'arts escèniques és una eina de culturització. Així és com entenem la política cultural, i per apropar la cultura als nostres ciutadans apostem per garantir una oferta cultural estable, col·laborant sovint amb la iniciativa privada". Així s'expressava la regidora de Cultura Marijó Riba en l'acte de presentació de la temporada d'arts escèniques que va d'octubre fins al gener de 2015.

La programació professional i la programació acadèmica es complementen amb una àmplia producció cultural local, que s'ha vist representada en l'acte de presentació. Així, el 4 d'octubre Pere Tàpias i Copa Lotus oferiran un concert que, segons el mateix artista, "és un espectacle compartit que ha revitalitzat no només algunes de les meves cançons que ja tenia gairebé oblidades, sinó també la meva vida".
El 5 d'octubre Guillem Albà porta "La marabunta" amb The All In Orchestra, "un espectacle de pallassos per a tots els públics per riure i desconnectar".
L'11 d'octubre "El zoo de vidre" de Tennesse Williams compta amb l'actor vilanoví Dafnis Balduz, que l'ha definit com "un text preciós, una obra meravellosa, amb personatges molt potents, que és un gust i un luxe poder portar a Vilanova després de 3 mesos a Barcelona".
El 19 d'octubre la companyia Peus Grossos porta “El vestit nou del senyor emperador”, teatre familiar per a tots els públics.
L'1 i 2 de novembre es podrà gaudir amb el musical "Projecte Sweeney", una "trobada entre dues famílies, els músics de la Banda de Música Mestre Montserrat i els alumnes de l'aula d'activitats teatrals Tracart. Una experiència amb 40 persones dalt l'escenari, que inclou els músics tocant en directe i actuant dalt l'escenari alhora", expliquen Salvador Cuéllar i Montse Obrador.
El 28 de desembre la companyia de ballet jove Etern Dansa oferirà "El viatge de Maria", un novedós projecte de dansa per a tots els públics.
I el 24 de gener, Elisabet Raspall presentarà el seu nou disc "Present", amb Dani Pérez a la guitarra.
La representació vilanovina es completa amb la Roda de saxos que es farà el 25 d'octubre, en la que participarà entre d'altres Jordi Paulí, i amb els dos concerts de la camerata Eduard Toldrà: el de Sant Esteve, que es farà juntament amb l'orquestra simfònica de l'Escola de Música, i el concert del Tricentenari el 23 de novembre, que comptarà amb el reconegut flautista Claudi Arimany.

La nova temporada inclou espectacles professionals com el concert de Carlos Núñez el 13 de desembre, el de Chano Domínguez i Niño Josele, i altres iniciatives com el cicle Parlem de música el segon dijous de cada mes.

Pel que fa la venda d'entrades, aquest cap de setmana es poden renovar els abonaments i obtenir els nous. I a partir del 20 de setembre s'obrirà la venda per Internet i a taquilla simultàniament. Les entrades que es comprin anticipadament seran més barates.
Podeu trobar més informació al programa, i a les pàgines web de l'Auditori i del Teatre Principal
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00