Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/07/2013

El Futbol i Korfball Platja, protagonistes esportius del cap de setmana

Cartell del torneig de Korfball Platja    Cartell del torneig de Korfball Platja

Els campionats es disputaran a la platja de Ribes Roges

La platja de Vilanova serà, un cap de setmana més, el centre de l'activitat esportiva de la ciutat. Dissabte, la platja de Robes Roges, a l'alçada del Xiringuito El Tres, acollirà una nova edició del Campionat Internacional de Korfball Platja. El torneig es disputarà de 15 a 22 hores i comptarà amb les categories sots-16 i sènior.

Per altra banda, aquesta mateixa platja acollirà també el Campionat de Futbol Platja, que se celebrarà dissabte i diumenge, de 16 a 21 hores, al Xiringuito l'U. La competició es dividirà en una primera fase de lligueta que donarà pas a eliminatòries directes fins arribar a la final.

Jornades de patinatge
La Fundació Esport base Vilanova i la Geltrú organitzarà, aquest dissabte, una jornada lúdic esportiva al passeig de Ribes Roges. A partir de les 18 hores i en el tram comprés entre el Xiringuito 1 i el Restaurant Marejol, se celebraran diversos jocs i exhibicions sobre patins i s'instal·laran diverses parades d'articles relacionats amb aquesta disciplina esportiva. Aquesta iniciativa té com a objectiu trobar nous patrocinadors i col·laboradors que permetin al Xou Petit de la Fundació poder assistir al Mundial de patinatge de Taipei (Xina), que se celebrarà durant el mes de novembre
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00