Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/07/2013

Diumenge mulla't per l'esclerosi múltiple

Edició del Mulla't 2011  Edició del Mulla't 2011

El CEM Parc del Garraf i l'Esportiu la Piscina seran l'escenari de la tradicional remullada solidària

Vilanova i la Geltrú torna a sumar-se, un any més, a la campanya solidària "Mulla't per l'esclerosi múltiple". Tothom qui ho vulgui podrà participar d'aquesta iniciativa remullant-se, diumenge a les 12 hores, a les piscines del CEM Parc del Garraf o a l'Esportiu la Piscina. Aquesta activitat es desenvoluparà simultàniament a 630 piscines d'arreu de Catalunya. 

Al llarg d'aquests vint anys, el Mulla't s'ha consolidat com el segon acte solidari més important de Catalunya darrera de la Marató de TV3. Aquesta iniciativa pretén conscienciar a la societat i, a la vegada, captar fons per a que la Fundació Esclerosi Múltiple pugui oferir serveis de neurorehabilitació en hospitals de dia i serveis d'inserció i orientació laboral a persones amb esclerosi múltiple. Es calcula que actualment aquesta malaltia afecta a unes 6.000 persones. 

A banda d'aquesta remullada, les persones que vulguin col·laborar poden realitzar un donatiu a la fundació a través de www.migranodearena.org. A més, el mateix diumenge també es podrà comprar material de marxandatge a les piscines on se celebra el Mulla't. 

Jornada de portes obertes
Coincidint amb la celebració del Mulla't, tant el CEM Parc del Garraf com l'Esportiu la Piscina realitzaran una jornada de portes obertes per donar a conèixer les seves instal·lacions.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00