Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/05/2013

Canvis en la direcció de la Camerata Eduard Toldrà en el concert del proper 9 de juny

Ala Voronkova Ala Voronkova

La violinista Ala Voronkova serà qui es posarà al davant de la formació musical

El concert que oferirà la Camerata Eduard Toldrà el proper dia 9 de juny, i que havia de dirigir Guerassim Voronkov, finalment serà dirigit per la violinista Ala Voronkova. L'Associació Musical Eduard Toldrà ha anunciat que, a causa dels canvis en l'agenda de la gira internacional que el director Guerassim Voronkov està portant a terme amb el tenor Rolando Villazón, aquest ha hagut de suspendre la seva participació en el concert previst a la ciutat.

Per suggeriment del mateix Guerassim Voronkov el programa que la Camerata oferirà serà el següent:

Les quatre estacions
I Les Quatre estacions ............................. A.Vivaldi

II Las 4 estaciones Porteñas ....................A. Piazzola

La direcció anirà a càrrec d'Ala Voronkova, qui també serà el violí solista.

El programa ofereix la magnífica col·lecció dels quatre concert per a violí i orquestra d'Antonio Vivaldi, Les quatre estacions. Però també es podran escoltar Las 4 estaciones porteñas, del compositor argentí de pares italians Astor Piazzola, una col·lecció de 4 obres instrumentades per al quintet del propi compositor (violí, piano, guitarra elèctrica, bandoneó i contrabaix) amb el tango com a inspiració i referència.

A finals del segle XX Leonid Desyatnikov escriu un arranjament de les 4 peces de Piazzolla, convertint-les en 4 veritables concerts per a violí i orquestra "a la manera de Vivaldi", i incloent-hi clares referències a Les 4 estacions "venecianes"… sense oblidar l'efecte del canvi d'hemisferi: les estacions estiu i hivern es troben invertides!


Devolució de les entrades comprades

Totes aquelles persones que prefereixin no assistir al concert poden adreçar-se tots els dissabtes de 17 a 20 h a les taquilles del Teatre Principal, o una hora abans del concert a les taquilles de l'Auditori Eduard Toldrà per demanar la devolució de les entrades. La data màxima per comunicar-ho és el mateix diumenge 9 de juny.

Per a més informació podeu contactar amb l'Auditori al telèfon 93 814 00 00 (ext.3135) o a través del correu electrònic info@auditoritoldra.cat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00