Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/02/2012

L'Ajuntament de VNG contempla accions de millora als camins de l'Ortoll

La visita a la zona de l'Ortoll es va fer divendres passat              La visita a la zona de l'Ortoll es va fer divendres passat

L'actuació, respon a la voluntat del Govern expressada al PAM, d'obrir el carrer del Doctor Zamenhof cap a la platja. També es pretén fer més accessibles els camins amb el mínim impacte i el màxim respecte a l'entorn.

El Govern Municipal està avaluant la possibilitat de fer algunes accions de millora als camins públics que hi ha a la zona de l'Ortoll i que comuniquen l'avinguda de Cubelles amb el passeig de Sant Gervasi. Concretament la proposta contempla millorar el camí de l'Ortoll, com a entrada a la zona, el camí del Fondo de Sant Gervasi, paral·lel a la via del tren i la sortida de l'Ortoll pel camí de Sant Gervasi. 

Amb l'objectiu d'estudiar sobre el terreny les diferents possibilitats, el regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Joan Giribet, juntament amb tècnics de les regidories de Serveis Viaris, Urbanisme i Participació i representants del Gremi d'Hosteleria van recórrer divendres passat la zona. 

Sobre la taula, segons ha explicat el regidor Joan Giribet, hi ha "sobretot la voluntat de fer una intervenció suau i molt respectuosa amb l'entorn que permeti fer més accessibles els camins amb un mínim impacte". D'aquesta manera, segons ha dit Joan Giribet, "possibilitarem que la ciutadania s'animi a passejar o circular amb bicicleta per tota la zona de l'Ortoll". Joan Giribet ha reiterat que el Govern municipal "ja havia expressat en el Pla d'Actuació Municipal la intenció d'obrir el carrer del Doctor Zamenhof fins a la platja". En aquest sentit, l'actuació que es preveu fer en l'actual mandat és provisional, però segons Giribet "serà la més efectiva i la menys traumàtica". 

A més, segons el responsable de l'àrea d'Urbanisme, el govern també considera que "millorant aquesta zona, millorarà l'accés a l'escola Llebetx i la comunicació de la zona sud-oest de VNG amb la platja". Val a dir que aquesta voluntat de connectar la zona sud-oest de la ciutat amb la platja és una opció que es veu "amb molt bons ulls" per part del Gremi d'Hosteleria de VNG.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00