Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/03/2014

Més de quatre milions de fotos vistes

Les fotos de Carnaval son les més visitades  Les fotos de Carnaval son les més visitades

La pàgina de Vilanova i la Geltrú al 'flickr' ha batut rècords amb les imatges de Carnaval 2014

La pàgina de Vilanova i la Geltrú a www.flickr.com va superar ahir els 4 milions de visites. Les fotografies dels diferents actes de Carnaval a la ciutat han disparat aquests dies les entrades a aquesta web, amb puntes de fins a 228.000 fotos vistes el dilluns 3 de març.

La pàgina a flickr de Vilanova i la Geltrú  funciona des de fa cinc anys. Actualment conté 31.023 fotografies de llocs, activitats i esdeveniments de la ciutat, repartits ens 356 àlbums temàtics. Les festes com el Carnaval o la Festa Major son les més consultades, encara que hi podem trobar imatges d'activitats esportives, tallers, celebracions, visites, fires i mercats, exposicions, festivals, jornades...

Veure tots els àlbums AQUÍ

La foto més vista de tota la col·lecció segueix sent una foto de la platja de Ribes Roges amb l'escultura de Pasífae, seguida per una foto de la rambla Principal, una de la plaça de les Cols i una del campanar. La cinquena foto més vista és una imatge de les comparses d'enguany, que ha arribat fins avui a les 1.339 vistes.

4 milions flickr 1 La foto més vista de l'àlbum de les Comparses

D'altra banda, i també en l'àmbit de les fotografies i les xarxes socials, l'etiqueta #miravng ha superat les 10.000 imatges etiquetades. L'ajuntament de Vilanova i la Geltrú, des del seu perfil a Instagram @ajuntamentdevilanovailageltru va començar a promoure el mes d'abril el hashtag miravng per tal de donar a conèixer diferents visions de la ciutat. Instagram és una aplicació per telèfons intel·ligents que permet als seus usuaris compartir fotografies.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00