Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/10/2014

Més de 150 assistents a la XIX Trobada d'Associacions de Laringectomitzats de Catalunya

      El dinar es va fer al Museu del Ferrocarril El dinar es va fer al Museu del Ferrocarril

Organitzada per ASLAGA, l'Associació de Laringectomitzats del Garraf, va comptar amb l'assistència dels presidents de les delegacions de Terrassa, Lleida i Barcelona.

Vilanova i la Geltrú ha acollit aquest dissabte la XIX Trobada d' Associacions de Laringectomitzats de Catalunya, en la qual hi van participar més de 150 persones.

La trobada, que va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, va consistir en un seguit d'ofrenes a l' església de la Immaculada Concepció, per part dels presidents de les delegacions de Terrassa, Lleida, Barcelona i el Garraf, una visita als museus Víctor Balaguer i del Ferrocarril i un dinar de germanor.

Al Garraf, l'associació que representa les persones laringectomitzades és ASLAGA. Es tracta d'una associació sense ànim de lucre, que té la seva seu al Centre Cívic de Mar. Va néixer a iniciativa de quatre persones operades de càncer de laringe, amb l'objectiu de donar suport als afectats per la malaltia, als seus familiars i amics i com a associació compta amb el suport de l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00